MyFeed Personalized Content
Zaman Kanak-Kanak
Produk NANKID OPTIPRO HA
Add this post to favorites

Susu Formula NANKID OPTIPRO HA 3

5
4.8 (9)

Diformulasikan dengan Protein Termaju Nestlé OPTIPRO (Protein Optimum) yang telah dipecahkan kepada unit kecil melalui proses unik Nestlé. Ia memudahkan penghadaman dan penyerapan si manja, protein ini kurang alergenik berbanding protein susu lembu biasa dan membantu perkembangan tubuh dan minda si manja dengan lebih baik!

Ciri Khas Produk

Membina asas yang kukuh untuk si manja anda bermaksud memastikan dia seboleh-bolehnya mengelak daripada alergi. Walaupun kedua ibu bapa tidak mempunyai risiko alergi, si manja masih terdedah kepada risiko alergi.

 

Sokong tumbesaran dan perkembangan sihat yang menyeluruh dengan NANKID OPTIPRO HA 3. Ia diformulasikan dengan Protein Termaju Nestlé OPTIPRO (Protein Optimum) yang telah dipecahkan kepada unit kecil melalui proses unik Nestlé. Ia memudahkan penghadaman dan penyerapan si manja, protein ini kurang alergenik berbanding protein susu lembu biasa dan membantu perkembangan tubuh dan minda si manja dengan lebih baik!

NOTIS PENTING : Penyusuan susu ibu adalah nutrisi terbaik untuk bayi dan kami menyokong penuh saranan Pertubuhan Kesihatan Sedunia bahawa semua ibu digalakkan menyusui anaknya dengan susu ibu sahaja dari lahir sehingga berumur 6 bulan dan meneruskannya sehingga mencapai umur 2 tahun. Makanan pelengkap berkhasiat perlu diberikan mulai umur 6 bulan. NANKID OPTIPRO HA 3 Susu Tepung Rumusan Untuk Kanak kanak 1 tahun dan ke atas , bukan pengganti susu ibu. Perkembangan setiap kanak kanak adalah berbeza, dapatkan nasihat profesional kesihatan untuk anak anda menggunakan produk ini.

rating review icon
Recent reviews

Average customer ratings

4.8
5
9 customer ratings

Community ratings snapshot

 • 5 star
  7
 • 4 star
  2
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Add new review

4
Grace Ng Aug 26, 2022
5
Anonymous Aug 7, 2022
5
Sofia Jul 13, 2022
icon calendar large
HELPFUL TOOLS
recipe finder
icon recipe
Carian Resepi

Resepi untuk anda dan Si Manja cuba.

checklist
icon mail
Alat pencari senarai semak

Alat pencari senarai semak