MyFeed Personalized Content

Notis Penting

Diet yang seimbang semasa hamil dan selepas kelahiran membantu penyusuan susu ibu dengan baik . Dapatkan nasihat profesional kesihatan anda sebelum mengambil apa apa diet tambahan semasa kehamilan dan penyusuan. Selepas kelahiran, susu ibu adalah nutrisi terbaik untuk anak anda dalam menyediakan det seimbang dan memberi perlindungan daripada penyakit. Kami menyokong penuh saranan Pertubuhan Kesihatan Sedunia, semua ibu digalakkan menyusui anaknya dengan susu ibu sahaja dari lahir sehingga berumur 6 bulan dan meneruskannya sehingga mencapai umur 2 tahun . Makanan pelengkap berkhasiat perlu diberikan mulai umur 6 bulan. Anda dinasihati agar jangan melebihi pengambilan harian yang ditetapkan. Sila jauhkan suplemen ini daripada kanak kanak.

 

NESTLE MOM ialah susu rumusan untuk wanita hamil dan menyusu.

 

CERELAC BUKAN UNTUK DIBERIKAN KEPADA BAYI DI BAWAH UMUR 6 BULAN MELAINKAN JIKA DINASIHATI OLEH PROFESIONAL KESIHATAN. UNTUK KESIHATAN BAYI YANG OPTIMA, PENYUSUAN SUSU IBU PERLU DITERUSKAN SEHINGGA UMUR 2 TAHUN DI SAMPING MEMBERI MAKANAN PELENGKAP.

 

Penyusuan susu ibu adalah nutrisi terbaik untuk bayi dan kami menyokong penuh saranan Pertubuhan Kesihatan Sedunia bahawa semua ibu digalakkan menyusui anaknya dengan susu ibu sahaja dari lahir sehingga berumur 6 bulan dan meneruskannya sehingga mencapai umur 2 tahun. Makanan pelengkap berkhasiat perlu diberikan mulai umur 6 bulan. NANKID OPTIPRO HA 3, NANKID OPTIPRO 3, NANKID OPTIPRO 4, LACTOGROW 3, LACTOGROW 4, LACTOGROW Aktif 1 – 3 tahun, LACTOGROW Aktif 4 – 6 tahun Susu Tepung Rumusan Untuk Kanak kanak 1 tahun dan ke atas , bukan pengganti susu ibu. Perkembangan setiap kanak kanak adalah berbeza, dapatkan nasihat profesional kesihatan untuk anak anda menggunakan produk ini

Search icon

Bukan apa yang anda cari?

Cubalah enjin carian pintar baru kami.