MyFeed Personalized Content

Notis Penting

Penyusuan susu ibu adalah nutrisi terbaik untuk bayi dan kami menyokong penuh saranan Pertubuhan Kesihatan Sedunia bahawa semua ibu digalakkan menyusui anaknya dengan susu ibu sahaja dari lahir sehingga berumur 6 bulan dan meneruskannya sehingga mencapai umur 2 tahun. Makanan pelengkap berkhasiat perlu diberikan mulai umur 6 bulan. NANKID OPTIPRO HA 3, NANKID OPTIPRO 3, NANKID OPTIPRO 4, LACTOGROW 3, LACTOGROW 4, LACTOGROW Aktif 1 – 3 tahun, LACTOGROW Aktif 4 – 6 tahun Susu Tepung Rumusan Untuk Kanak kanak 1 tahun dan ke atas , bukan pengganti susu ibu. Sila dapatkan nasihat profesional kesihatan berkenaan pemakanan anak anda dan untuk menggunakan produk ini.


NESTLE MOM ialah susu rumusan untuk wanita hamil dan menyusu.


CERELAC BUKAN UNTUK DIBERIKAN KEPADA BAYI DI BAWAH UMUR 6 BULAN MELAINKAN JIKA DINASIHATI OLEH PROFESIONAL KESIHATAN. UNTUK KESIHATAN BAYI YANG OPTIMA, PENYUSUAN SUSU IBU PERLU DITERUSKAN SEHINGGA UMUR 2 TAHUN DI SAMPING MEMBERI MAKANAN PELENGKAP.


Nestlé Start Well & Stay Well ingin berkongsi maklumat berasaskan saintifik untuk menyokong anda sebagai ibubapa yang yakin memberi nutrisi yang terbaik bagi anak anda.

Search icon

Bukan apa yang anda cari?

Cubalah enjin carian pintar baru kami.