MyFeed Personalized Content
Zaman Kanak-Kanak
Produk Nestlé LACTOGROW
Add this post to favorites

Susu Formula LACTOGROW 4

5
4.7/5 7 reviews

LACTOGROW 4 dirumus secara saintifik dengan kultur probiotik, L. reuteri DSM 17938.

Kultur probiotik membantu mengurangkan kejadian sembelit.1 L. reuteri membantu meningkatkan fungsi sistem penghadaman kanak-kanak. Persekitaran perut penting dalam penyerapan nutrisi.

Perut yang sihat dan selesa membolehkan Si Manja belajar dan menimba pengalaman daripada dunia di sekelilingnya dengan ceria.

Ciri Khas Produk

MARI KITA GROW HAPPY

 

Si Manja happy - Pemakanan yang baik - Perut selesa dan fungsi penghadaman yang baik - Penyerapan nutrien yang baik - Tumbesaran yang baik - Belajar dengan baik

 

Keceriaan Si Manja adalah penting untuk setiap ibu bapa. Tiada yang lebih bermakna bila melihat Si Manja membesar sihat dan ceria, kan?

 

Sokonglah Si Manja anda Grow Happy dengan menyediakan nutrisi seimbang dan persekitaran yang bahagia untuk pertumbuhan yang ceria.

 

Kerana keceriaan hari ini adalah asas keceriaan masa depan Si Manja.

NOTIS PENTING : Penyusuan susu ibu adalah nutrisi terbaik untuk bayi dan kami menyokong penuh saranan Pertubuhan Kesihatan Sedunia bahawa semua ibu digalakkan menyusui anaknya dengan susu ibu sahaja dari lahir sehingga berumur 6 bulan dan meneruskannya sehingga mencapai umur 2 tahun. Makanan pelengkap berkhasiat perlu diberikan mulai umur 6 bulan. LACTOGROW 4 Susu Tepung Rumusan Untuk Kanak kanak 1 tahun dan ke atas , bukan pengganti susu ibu. Perkembangan setiap kanak kanak adalah berbeza, dapatkan nasihat profesional kesihatan untuk anak anda menggunakan produk ini.

rating review icon

Recent reviews

Average customer ratings

4.7
5
7 customer ratings

Community ratings snapshot

 • 5 star
  6
 • 4 star
  0
 • 3 star
  1
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Add new review

5
Anonymous Aug 22, 2022
5
Nina Jul 13, 2022
5
Audrey Jul 13, 2022
icon calendar large

HELPFUL TOOLS

recipe finder
icon recipe

Carian Resepi

Resepi untuk anda dan Si Manja cuba.

checklist
icon mail

Alat pencari senarai semak

Alat pencari senarai semak