MyFeed Personalized Content
Child Painting Picture
NANKID_logo

NESTLÉ NANKID OPTIPRO

Melindungi Peneroka Kecil Anda

Setiap ibu bapa tentu inginkan yang terbaik untuk anak-anak mereka, samada sekarang dan pada masa akan datang. Itulah yang telah memacu semangat perintis NANKID OPTIPRO sejak dari awal lagi dan yang membolehkan kami untuk terus meluaskan sempadan pemakanan pediatrik. Iatertera dalam DNA jenama kami: NANKID OPTIPRO adalah singkatan daripada Nouvel Aliment pour Nouveau-né yang bermaksud Makanan Baru untuk anak kecil, dalam bahasa Perancis. Disokong oleh kepakaran Nestlé dalam pemakanan kanak-kanak selama lebih 150 tahun dan telah berada di barisan hadapan dalam bidang penyelidikan, kami menyediakan pilihan pemakanan termaju untuk ibu bapa. Kini, lebih daripada sebelumnya, kami terus mengejar inovasi cemerlang yang seterusnya untuk memberi nutrisi bagi menyokong kesihatan anak-anakanda sepanjang hayat mereka.

*Kultur probiotik membantu menambah-baikkan fungsi usus. Usus adalah organ imun terbesar badan.

Mengejar ilmu dan inovasi tanpa henti

Kami memastikan produk dan perkhidmatan kami menggunakan inovasi terkini,dengan makluman terkini data kesihatan awam, serta disokong oleh penyelidikan sendiri. Setiap tahun, Nestle Research yang berpangkalan di Switzerland mendedikasikan lebih daripada1.7 bilion CHF untuk penyelidikan dan pembangunan, termasuk penyelidikan tentang pemakanan ibu dannutrisi kanak-kanak untuk membantu menangani cabaran pemakanan pada skalaglobal dan untuk memastikan anak-anak anda mendapat manfaat daripada produk berasaskan sains yang termaju:

NAN Innovation

  

Nan 80

ujian klinikal keibuan dan pemakanan dengan institusi bebas

  

Nan 161

inovasi yang dipatenkan

  

Nan 136

kajian saintifik yang lulus semakan pakar dalambidangpemakanan sejak 10 tahun yang lalu

Selain itu, kami bekerjasama dengan pakar dan institusi global terkemuka untuk memahami secara mendalam faktor-faktor yang mempengaruhi perjalanan sepanjang hayat kanak-kanak,bagi membantu kami mereka bentuk penyelesaian pemakanan yang boleh membantu anda untuk membentuk kesejahteraan anak-anak anda hari ini dan pada masa hadapan.

Meningkatkan tahap kualiti dan standard pemakanan kanak-kanak

Semua produk NANKID OPTIPRO kami, susu tepung rumusan untukkanak-kanak adalah dirumus oleh saintis pemakanan yang pakar dalam pemakanan pediatrik danmengikut cadangan pakar (EFSA, CODEX, termasuk pihak berkuasa tempatan yang berkenaan)

Formulasi kami dihasilkan di 16 fasiliti pengeluaran terkemuka NANKID OPTIPRO kami di serata dunia.Operasi kami dijalankan mengikut piawaian global yang paling ketat dan kami mematuhi peraturan yang lebih ketat daripada yang diperlukan.

Nankid Article
  • Kilang kami disahkan mengikut piawaian ISO 9001 (Sistem Pengurusan Kualiti) dan ISO 22000 (Sistem Pengurusan Keselamatan Makanan).
  • Produk kami menjalani sekurang-kurangnya 500 pemeriksaan kualiti sebelum produk sampai ke rak
  • Semua bahan pembungkusan kami menjalani ujian yang ketat dan direka untuk memastikan keselamatan, mematuhi peraturan dan dikemas kini mengikut teknologi termaju

Temui rangkaian susu tepung rumusan yang paling lengkap untuk kanak-kanak.

Menyokong keperluan pemakanan anak-anak anda semasa tahun-tahun awal yang kritikal adalah kunci untuk perjalanan sepanjang hayat mereka. Kami memastikan untuk menyediakan rangkaian susu tepung rumusanyang paling lengkap untuk kanak-kanak sehingga tahun prasekolah. Kami sentiasa mengembang dan menambah baik rangkaian NANKID OPTIPRO untuk memenuhi kepelbagaian keperluan dan pilihan anda, termasuk sokongan untuk tujuan khas. Dengan NANKID OPTIPRO dan penjagaan anda, kami memberi nutrisi kepada anak-anak anda sebaik mungkin.

product-nankid-optipro-3-1.2kg-front
NANKID OPTIPRO 3

Diformulasi dengan 100 juta unit* probiotik** (Bifidobacterium lactis CNCM I-3446) dan 2'-FL Oligosakarida, NANKID OPTIPRO dan dipertingkatkan ini membantu meningkatkan fungsi usus dengan menghapuskan bakteria berbahaya dan menggalakkan lebih banyak probiotik yang baik untuk membantu menyokong sistem pertahanan badan si manja.

product-nankid-optipro-4-1.2kg-front
NANKID OPTIPRO 4

Diformulasikan secara saintifik dengan 100 juta unit* probiotik** (Bifidobacterium lactis CNCM I-3446) dan 2'-FL Oligosakarida, NANKID OPTIPRO 4 membantu meningkatkan fungsi usus dengan menghapuskan bakteria jahat dan memberi tumpuan pada probiotik baik untuk menyokong sistem pertahanan badan si manja anda.

Nankid Optipro HA 3
NANKID OPTIPRO HA

Diformulasikan dengan Protein Termaju Nestlé OPTIPRO (Protein Optimum) yang telah dipecahkan kepada unit kecil melalui proses unik Nestlé. Ia memudahkan penghadaman dan penyerapan si manja, protein ini kurang alergenik berbanding protein susu lembu biasa dan membantu perkembangan tubuh dan minda si manja dengan lebih baik!

Dapatkan diskaun sehingga 50% untuk pembelian pertama
 

nankid-50-off
nankid-50-off-mobile-eng

 

Tawaran ini eksklusif untuk semua ahli kami dan hanya melalui Pakar Careline kami. Oleh itu, nantikan panggilan kami atau emel Careline kami.

Terma dan Syarat

email-us-nin

Sila nyatakan NAMA PENUH dan NOMBOR TELEFON anda semasa panggilan/e-mel. Waktu operasi ialah hari Isnin hingga Jumaat (dari 9.00 pagi hingga 6.00 petang) dan tidak termasuk cuti umum.

Anda boleh membuat pembelian di platform rasmi kami.

 

BAGAIMANA UNTUK MEMILIH SUSU RUMUSAN UNTUK KANAK-KANAK ATAU SUPLEMEN UNTUK ANAK ANDA?

Ketahui produk NANKID OPTIPRO yang boleh memenuhi keperluan anak anda dengan memasukkan:

megabrand-infographic

Sokong pertumbuhan dan perkembangan sihat anak-anak anda dengan petua dan aplikasi daripada para pakar 

Anda yang mempunyai penilaian terbaik sekali tentang prestasi anak anda dan cara memberikannya penjagaan yang terbaik.

Atas sebab inilah kami memastikan untuk berkongsi maklumat terkini, nasihat pakar dan petua praktikal tentang perkembangan dan pemakanan kanak-kanak serta alat penilaian mudah demi membantu anda memahami keperluan khusus anak anda dengan lebih lanjut. Dengan penjagaan andapada setiap peringkat perkembangan anak-anak,anda bolehmembantu mereka membina asas yang kukuh untuk kesihatan sepanjang hayat.

 

Patikan anda membaca artikel terkini kami dan ujian penilkaian alahan kami.

Nankid Article
Search icon

Still haven't found what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.