Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Produk
X

CERELAC

Bijirin Bayi CERELAC Gandum & Madu 500g

Bijirin Bayi CERELAC Gandum & Madu menambah kelazatan dalam diet anak anda. Variasi berkhasiat ini menambah dan mempelbagaikan citarasa anak anda dan pada masa yang sama menyediakan nutrisi yang diperlukan semasa membesar.

Klik untuk beli

(0 ulasan)

  Bijirin Bayi CERELAC Gandum & Madu menambah kelazatan dalam diet anak anda. Variasi berkhasiat ini menambah dan mempelbagaikan citarasa anak anda dan pada masa yang sama menyediakan nutrisi yang diperlukan semasa membesar. Berikan anak anda nikmat kebaikan bijirin bayi yang mengandungi pelbagai khasiat seperti zat besi, vitamin A dan vitamin C.

  CERELAC memenuhi 50% atau lebih nilai keperluan zat besi yang anak anda perlukan untuk membantunya mencapai potensi sepenuhnya. Zat besi menyokong perkembangan fizikal dan mental anak anda.

  Bijirin Bayi CERELAC Gandum & Madu menggunakan proses dipaten Nestlé® untuk memecahkan bijirin kepada unit yang lebih kecil, menjadikannya lebih mudah dihadam. Dengan pelbagai nutrien di dalam bijirin yang mudah dihadam, Bijirin Bayi CERELAC Gandum & Madu akan membantu anak anda merapatkan jurang nutrisi di peringkat penting pertumbuhannya.

  Dapatkan sampel percuma CERELAC di sini
  Dapatkan eBuku resipi CERELAC direka khas untuk anda di sini
  Beli dalam talian

  Ciri-ciri & Kelebihan

  Kebaikan CERELAC

  Bakteria berfaedah BIFIDUS BL
  Bakteria berfaedah BIFIDUS BL membantu meningkatkan bakteria berfaedah di dalam usus. Ia penting agar sistem penghadaman anak anda kekal sihat!

  Kebaikan CHE
  CERELAC menggunakan proses Nestlé® untuk memecahkan bijirin kepada unit yang lebih kecil, menjadikannya lebih mudah dihadam.

  Lebih ZAT BESI, Lebih Potensi
  CERELAC mengandungi 25% lebih zat besi berbanding formulasi terdahulu untuk membantu menyokong perkembangan fizikal dan mental anak anda.

  Tahukah anda?
  Satu hidangan CERELAC memenuhi lebih daripada 50% keperluan harian zat besi yang anak anda perlukan untuk membantunya mencapai potensi sepenuhnya. Zat besi menyokong perkembangan fizikal dan mental anak anda

  Ramuan

  Wheat Flour, Sugar, Honey, Minerals (Calcium Carbonate, Sodium Phosphate, Ferrous Fumarate, Potassium Iodide), Fish Oil Powder, Maltodextrin, Vitamins (C, E, Niacin, Calcium Pantothenate, B1, B6, B2, A, Folic Acid, D3, B12), Corn Starch, Vanillin, Bifidobacterium lactis Culture. Contains Permitted Flavouring. All additives are of plant or synthetic origin.

  Allergens

  Susu, Soya

  Maklumat Nutrisi

  Average CompositionPer 100gPer Serving: 25g + 160ml Milk
  Energykcal394210
  Fatg1.45.2
  Comprising of:
  - Monosaturated Fatty Acidsg0.20
  - Polyunsaturated Fatty Acidsg0.60.1
  - Saturated Fatty Acidsg0.22
  - Trans Fatty Acidsg00
  Docosahexaenoic Acid (DHA) mg205
  Protein g106.2
  Carbohydrateg8434
  Dietary Fibreg2.60.7
  Sodiummg14088
  Calciummg235193
  Vitamin Aμg RE300208
  Vitamin Dμg43.5
  Vitamin Emg TE5.52.3
  Vitamin Cmg10036
  Vitamin B1mg0.80.4
  Vitamin B2mg0.70.4
  Niacinmg74.7
  Vitamin B6mg0.80.4
  Folic Acidμg2239
  Vitamin B12μg0.80.4
  Ironmg15.65.7
  Iodineμg8143
  Product Reviews
  Carian

  Masih belum temui
  apa yang anda cari?

  Cubalah enjin soalan baru kami yang pintar. Kami sentiasa ada sesuatu untuk anda.