Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Search
Not a member? Register here

NANKID® OPTIPRO® HA 3

NANKID® OPTIPRO® HA 3

Membina asas yang kukuh untuk si manja anda bermaksud memastikan dia seboleh-bolehnya mengelak daripada alergi. Walaupun kedua ibu bapa tidak mempunyai risiko alergi, si manja masih terdedah kepada risiko alergi.

Sokong tumbesaran dan perkembangan sihat yang menyeluruh dengan NANKID® OPTIPRO® HA 3. Ia diformulasikan dengan Protein Termaju Nestlé OPTIPRO® (Protein Optimum) yang telah dipecahkan kepada unit kecil melalui proses unik Nestlé. Ia memudahkan penghadaman dan penyerapan si manja, protein ini kurang alergenik berbanding protein susu lembu biasa dan membantu perkembangan tubuh dan minda si manja dengan lebih baik!

NOTIS PENTING: Tidak boleh diberikan kepada bayi di bawah umur (6) bulan melainkan dinasihatkan oleh pakar perubatan. Untuk kesihatan bayi yang optimum, penyusuan susu ibu sepatutnya diteruskan sehingga dua (2) tahun dengan makanan sampingan. Makanan sampingan berkhasiat seperti nasi, ikan, daging, ayam, kekacang, sayur-sayuran dan buah-buahan boleh diperkenalkan kepada bayi yang berumur 6 bulan. Bijirin CERELAC® bayi boleh menjadi sebahagian daripada pelbagai pemakanan bayi.


KEBAIKAN NANKID® OPTIPRO® HA 3

*Kuantiti DHA & ARA 100mg/100g
^Protein yang digunakan di Nestlé telah dipecahkan kepada unit kecil melalui teknologi hidrolisis.NOTIS PENTING: NANKID® OPTIPRO® HA 3 adalah susu tepung yang diformulasikan untuk kanak-kanak 1-3 tahun. Tidak sesuai sebagai pengganti susu ibu.


CARA TUKAR KEPADA NANKID® OPTIPRO® HA 3 UNTUK SI MANJA ANDA

Cubalah NANKID® OPTIPRO® HA 3 dengan mula menukar daripada formula susu si manja sebelum ini. Rujuk carta di bawah untuk memperkenalkan NANKID® OPTIPRO® HA 3 kepada si manja tanpa dia sedari kelainan pada rasa.


JENAMA KAMI

Klik untuk ketahui lanjut

Klik pada produk atau peringkat umur untuk ketahui lanjut

NANKID® OPTIPRO® HA 3

Diformulasikan secara saintifik dengan Teknologi Protein Termaju Nestlé, NANKID® OPTIPRO® HA 3 membantu si manja anda membina asas yang kukuh untuk kehidupan si manja. Protein Nestlé yang optimum lebih mudah dihadam dan diserap, penting untuk perkembangan dan tumbesaran, membantu meningkatkan dan memperbaiki tisu badan dan menyediakan asid amino yang diperlukan untuk sintesis protein.
Info lanjut

NANKID® OPTIPRO® 3

NANKID® OPTIPRO® 3 adalah rumusan susu tepung untuk kanak-kanak 1-3 tahun dengan Protein Termaju Nestlé - OPTIPRO®(Protein Optimum)
Info lanjut

NANKID® OPTIPRO® 4

NANKID® OPTIPRO® 4 adalah rumusan susu tepung untuk kanak-kanak 3 tahun ke atas dengan Protein Termaju Nestlé - OPTIPRO®(Protein Optimum)
Info lanjut

Jom SAMA-SAMA Sertai Keluarga Kami Sekarang

Kami kongsikan segala yang anda ingin tahu dan selami 1,000 hari pertama melangkah ke alam ibu bapa!

  • Benefits Nutrition Info mudah difahami mengenai nutrisi
  • Cuba alat pengiraan praktikal
  • Benefits Help Dapatkan bantuan dan jawapan segera yang anda perlukan
  • Benefits Coupons Nikmati tawaran hebat dan kupon

Sertailah Sekarang!

Still haven't found
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.