Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Search
Not a member? Register here

CERELAC® Nutripuffs® BAYAM & BAWANG

CERELAC® Nutripuffs® BAYAM & BAWANG

Memperkenalkan CERELAC® Nutripuffs® Bayam & Bawang baharu - nutrien sesuai dan snek jejari yang enak untuk si kecil berumur 12 bulan. Ia bukan seperti snek biasa, ia TIDAK mengandungi garam dan diperbuat daripada beras terpilih, gandum penuh dan sayur-sayuran. Tinggi zat besi, vitamin B1 dan kalsium, dan sumber zink yang penting untuk menyokong perkembangan dan tumbesaran si manja membesar. CERELAC® Nutripuffs® Bayam & Bawang boleh manjadi pilihan terbaik untuk perut kecil yang keluar berjalan mahupun yang tinggal di rumah. Ayuh kita teruskan budaya pemakanan snek sihat sejak kecil lagi!

Digemari Si Manja, Pilihan Ibu-ibu.

NOTIS PENTING: Tidak boleh diberikan kepada bayi di bawah umur (6) bulan melainkan dinasihatkan oleh pakar perubatan. Untuk kesihatan bayi yang optimum, penyusuan susu ibu sepatutnya diteruskan sehingga dua (2) tahun dengan makanan sampingan. Makanan sampingan berkhasiat seperti nasi, ikan, daging, ayam, kekacang, sayur-sayuran dan buah-buahan boleh diperkenalkan kepada bayi yang berumur 6 bulan. Bijirin CERELAC® bayi boleh menjadi sebahagian daripada pelbagai pemakanan bayi.


5 MANFAAT UTAMA CERELAC® NUTRIPUFFS®


JENAMA KAMI

Klik untuk ketahui lanjut

Klik pada produk atau peringkat umur untuk ketahui lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® NASI & BUAH-BUAHAN CAMPUR

Setelah belajar makan makanan pejal, di manja anda kini bersedia untuk meneroka rasa-rasa baru. Bijirin Bayi CERELAC® Beras & Buah-buahan tidak hanya memperkenalkan keenakan epal, pisang dan oren kepada si manja anda tetapi juga membekalkan serat yang diperlukan dalam pemakanan si manja.
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® BERAS PERANG & SUSU

Bijirin Bayi CERELAC® Beras & Sayur Campur membawakan nutrisi dan kebaikan beras perang kepada si manja!
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® BERAS & SOYA

Tekstur yang lembut Bijirin Bayi CERELAC® Beras & Soya membantu memudahkan perjalanan makanan pejal si manja di samping memanfaatkan kebaikan susu soya.
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® BERAS & SUSU

Bijirin Bayi CERELAC® Beras & Susu membantu si manja anda beralih daripada pemakanan susu sahaja kepada sesuatu yang dicampurkan makanan pejal dengan mudah dan selesa.
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® OAT, GANDUM & PRUN

Dalam lingkungan 8-11 bulan, si manja anda memerlukan lebih daripada pemakanan nutrisi. Pada tahap ini, si manja anda akan meneroka makanan-makanan baru, menyesuaikan diri dengan tekstur dan rasa berbeza.
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® OAT, MADU & KURMA

Bijirin Bayi CERELAC® Oat, Madu dan Kurma membantu memperkenalkan keenakan dan khasiat kurma. Ia mengandungi lebih butiran kecil dan tekstur yang menjadikan si manja anda bersedia dengan manfaat makanan pejal. food.
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® BERAS & AYAM

Bijirin Bayi CERELAC® Beras & Ayam mengandungi butiran kecil ayam dan bayam yang enak untuk suapan si manja. Ia akan menggalakkan si manja anda membentuk cita rasa baru yang berbeza daripada segi rasa dan tekstur. palate.
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® MULTI BIJIAN & SAYUR-SAYURAN

Melangkah umur setahun, si manja memerlukan nutirisi-nutrisi tertentu yang lebih tinggi untuk perkembangan dan tumbesaran menyeluruh.
Info lanjut

CERELAC® NutriPuffs PISANG & STRAWBERI

Memperkenalkan CERELAC® Nutripuffs® Pisang & Strawberi – snek bijirin yang sesuai untuk perkembangan dan mengandungi nutrisi yang sesuai untuk Si Manja anda.
Info lanjut

CERELAC® NutriPuffs PISANG & OREN

Memperkenalkan CERELAC® Nutripuffs® Pisang & Oren – snek bijirin yang sesuai untuk perkembangan dan mengandungi nutrisi yang sesuai untuk Si Manja anda.
Info lanjut

CERELAC® NutriPuffs BAYAM & BAWANG

Memperkenalkan CERELAC® Nutripuffs® Bayam & Bawang – snek bijirin yang sesuai untuk perkembangan dan mengandungi nutrisi yang sesuai untuk Si Manja anda.
Info lanjut

CERELAC® NutriPuffs TOMATO & BAWANG

Memperkenalkan CERELAC® Nutripuffs® Tomato & Bawang – snek bijirin yang sesuai untuk perkembangan dan mengandungi nutrisi yang sesuai untuk Si Manja anda.
Info lanjut

Jom SAMA-SAMA Sertai Keluarga Kami Sekarang

Kami kongsikan segala yang anda ingin tahu dan selami dalam 1,000 hari pertama melangkah ke alam ibu bapa!

  • Benefits Nutrition Info mudah difahami mengenai nutrisi
  • Cuba alat pengiraan praktikal
  • Benefits Help Dapatkan bantuan dan jawapan segera yang anda perlukan
  • Benefits Coupons Nikmati tawaran hebat dan kupon

Sertailah Sekarang!

Still haven't found
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.