Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Search
Not a member? Register here

cerelac_beras&ayam

BIJIRIN BAYI CERELAC® BERAS & AYAM

Apabila si manja bersedia untuk makanan pejal, pasti ada makanan bayi CERELAC yang sesuai untuk setiap tahap pemerokaannya!

Beras dan ayam merupakan di antara makanan asas dalam hidangan Asia. Jadi eloklah anda memperkenalkan ia kepada si manja sejak dari mula dia makan makanan pejal!

Bijirin Bayi CERELAC® Beras dan Ayam mengandungi butiran kecil ayam dan bayam yang enak untuk dinikmati oleh si manja. Lebih rasa dan tekstur bijirin akan membantu pembentukan cita rasa si manja.

NOTIS PENTING: Tidak boleh diberikan kepada bayi di bawah umur (6) bulan melainkan dinasihatkan oleh pakar perubatan. Untuk kesihatan bayi yang optimum, penyusuan susu ibu sepatutnya diteruskan sehingga dua (2) tahun dengan makanan sampingan. Makanan sampingan berkhasiat seperti nasi, ikan, daging, ayam, kekacang, sayur-sayuran dan buah-buahan boleh diperkenalkan kepada bayi yang berumur 6 bulan. Bijirin CERELAC® bayi boleh menjadi sebahagian daripada pelbagai pemakanan bayi.


KEBAIKAN CERELAC®


JENAMA KAMI

Klik untuk ketahui lanjut

Click on a product or life stage to find out more

BIJIRIN BAYI CERELAC® BERAS

Pada umur 6 bulan, si manja memerlukan makanan sampingan seperti ikan, ayam, kekacang dan sayur-sayuran dalam pemakanan sebagai pengenalan kepada makan pejal.
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® GANDUM & MADU

Bijirin Bayi CERELAC® Gandum & Madu menambah keenakan dalam pemakanan si manja anda. Kepelbagaian nutrien di dalamnya akan menggalakkan dan membentuk deria rasa si manja di samping membekalkan nutrien yang diperlukan.
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® BERAS & SAYUR CAMPUR

CERELAC ® Bijirin Bayi CERELAC® Beras & Sayur-sayuran memperkenalkan keenakan sayur-sayuran dalam pemakanan si manja. Setiap mangkuk mengandungi BIFIDUS BL bakteria baik yang membantu meningkatkan bakteria usus Mikroflora.
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® beras & BUAH-BUAHAN

Setelah belajar makan makanan pejal, di manja anda kini bersedia untuk meneroka rasa-rasa baru. Bijirin Bayi CERELAC® Beras & Buah-buahan tidak hanya memperkenalkan keenakan epal, pisang dan oren kepada si manja anda tetapi juga membekalkan serat yang diperlukan dalam pemakanan si manja.
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® BERAS PERANG & SUSU

Bijirin Bayi CERELAC® Beras & Sayur Campur membawakan nutrisi dan kebaikan beras perang kepada si manja!
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® BERAS & Soya

Tekstur yang lembut Bijirin Bayi CERELAC® Beras & Soya membantu memudahkan perjalanan makanan pejal si manja di samping memanfaatkan kebaikan susu soya.
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® BERAS & SUSU

Bijirin Bayi CERELAC® Beras & Susu membantu si manja anda beralih daripada pemakanan susu sahaja kepada sesuatu yang dicampurkan makanan pejal dengan mudah dan selesa.
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® OAT, GANDUM & PRUN

Dalam lingkungan 8-11 bulan, si manja anda memerlukan lebih daripada pemakanan nutrisi. Pada tahap ini, si manja anda akan meneroka makanan-makanan baru, menyesuaikan diri dengan tekstur dan rasa berbeza.
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® OAT, MADU & KURMA

Bijirin Bayi CERELAC® Oat, Madu dan Kurma membantu memperkenalkan keenakan dan khasiat kurma. Ia mengandungi lebih butiran kecil dan tekstur yang menjadikan si manja anda bersedia dengan manfaat makanan pejal. food.
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® BERAS & AYAM

Bijirin Bayi CERELAC® Beras & Ayam mengandungi butiran kecil ayam dan bayam yang enak untuk suapan si manja. Ia akan menggalakkan si manja anda membentuk cita rasa baru yang berbeza daripada segi rasa dan tekstur. palate.
Info lanjut

BIJIRIN BAYI CERELAC® MULTI BIJIAN & SAYUR-SAYURAN

Melangkah umur setahun, si manja memerlukan nutirisi-nutrisi tertentu yang lebih tinggi untuk perkembangan dan tumbesaran menyeluruh.
Info lanjut

Jom SAMA-SAMA Sertai Keluarga Kami Sekarang

Kami kongsikan segala yang anda ingin tahu dan selami dalam 1,000 hari pertama melangkah ke alam ibu bapa!

  • Benefits Nutrition Info mudah difahami mengenai nutrisi
  • Cuba alat pengiraan praktikal
  • Benefits Help Dapatkan bantuan dan jawapan segera yang anda perlukan
  • Benefits Coupons Nikmati tawaran hebat dan kupon

Join NOW >

Search

Still haven't found
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.